Hürriyet Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Sevgiyi ve bilgiyi paylaşan, çoğaltan, yaşayan ve üreten özgün bir okul yaratmak. DEĞERLERİMİZ / İLKELERİMİZ Kurumda çalışmaların bilimsel veriler doğrultusunda, mevzuat ve yönetmeliklere uygun olarak gerçekleştirir, Okulumuzun amacı topluma, milli değerleri yaşamasını bilen, inançlara saygılı, ahlaklı, sorumluluk sahibi bilinçli bireyler yetiştirmek.

Misyon: MİSYONUMUZ •Eğitimi, okul öncesinden başlayarak güvenli bir ortamda vermek için varız. •Kültürünü bilen, yaşatan ve geliştiren bireyler yetiştirmek için varız. •Hoş görü kültürüne sahip çağdaş bireyler yetiştirmek için varız. •Kendine güvenen, sorunlarına çözüm üreten, çağdaş, başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmek için varız. •İlgi ve kabilyetleri doğrultusunda bir meslek belirlemesine yardımcı olmak için varız. •Temel bilgi ve becerileri kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:30 15:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tuncelihurriyet.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah., Muammer Aksoy Cd, Tunceli Merkez/Tunceli, Türkiye

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mahallesi

Adres - Cumhuriyet Mah., Muammer Aksoy Cd, Tunceli Merkez/Tunceli, Türkiye

Ulaşım Şehir içi mimibüsleri ve Belediye Otobüsleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezinde